LELO F1S V2 Masturbator App Controlled – Zwart/ Rood

174.99

Zeer luxe masturbator
Twee krachtige motoren
Stimulatie dmv vibraties en sensorische golven
App controlled
Gepersonaliseerde beleving
Flexibele zachte sleeve
Geheel waterproof

Artikelnummer: 7350075028359 Categorieën: ,

Beschrijving

Technologie met extra power

De F1S™ V2 is de verbeterde versie van de meest innovatieve masturbator van Lelo. De V2 heeft een dubbel zo sterke motor voor intense vibraties. De sleeve is gemaakt van lichaamsveilig siliconen, is zachter en flexibeler en heeft hierdoor een ideale pasvorm. Daarbij heeft de F1S™ V2 vier speciaal ontworpen stimulatie programma’s die zorgen voor unieke bevrediging. De V2 heeft tien zeer gevoelige sensoren die feedback geven op jouw persoonlijke prestaties. Met behulp van deze sensoren kun je tot een optimaal en op jou gericht stimulatieprogramma komen.

 

Cruis Control™

Ook de F1S™ V2 masturbator maakt wederom gebruik van sensorische golven. Deze golven worden gecreëerd door de speciale Cruis Control™ technologie. Dit heeft al groot voordeel dat je de masturbator prima handsfree gebruiken. Zo kun je optimaal ontspannen en genieten. Dit maakt de F1S™ V2 de ultieme masturbator.

 

Gepersonaliseerde ervaring

De V2 masturbator maakt gebruik van vier verschillende stimulatieprogramma’s. Binnen deze programma’s kan je gebruik maken van zeven verschillende stimulatiepatronen. Hierdoor kan jij het ultieme programma samenstellen die het beste bij jou past.

 

Lelo V2 App

Met de speciale app kun je de masturbator bedienen door deze te verbinden door middel van bluetooth. Dit is een app voor je telefoon waar je compleet inzicht hebt op het speeltje én jouw gedrag. Het aantal stoten wordt bijvoorbeeld gemeten in de app, maar ook de temperatuur van de masturbator. De LELO app biedt eveneens extra opties aan en zorgt ervoor dat de ervaring nog beter wordt. De twee motoren zijn gemakkelijk te bedienen met de plus en min knoppen op je scherm. Het verbinden met de app is eveneens gemakkelijk, want je houdt gewoon de aan-/uitknop even ingedrukt.

Na gebruik kun je de V2 Masturbator schoonmaken met toycleaner en lauwwarm water. De sleeve van de LELO V2 Masturbator is niet te verwijderen. Deze luxe masturbator heeft een discreet design en je kunt deze opbergen in de bijgeleverde toybag. Gebruik een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis voor een extra comfortabel gevoel.

Extra informatie

Bediening

Stimulatie

Geluidsniveau

Vibratie type

Toyfinder hem/haar/ons

Geschikt glijmiddel

Eindoordeel

Vibratiesterkte

Interne structuur

Werkt op

Soort garantie

Man/Vrouw/Unisex

Garantie

Verpakking

Waterproof

Opening

Gebruikersniveau

Interne lengte

Lengte

Gewicht

Merk

Titel

Ga naar de bovenkant